1Security tests
2Bedrijfsinformatie
3Controle
4Bevestiging

1. Service Level Zilver

Kies hieronder de aantallen security tests die u wilt laten uitvoeren

Meer informatie

Serviceniveau Zilver

Het serviceniveau zilver omvat een periodieke security test van de Internet-facing infrastructuur alsmede een webapplicatie security test. De periodieke security test van de Internet-facing infrastructuur omvat een test op onveilige software en services en op aanwezigheid van nieuwe systemen of services. Als onderdeel van onze werkzaamheden zullen wij kwetsbaarheden identificeren in beveiligingsmaatregelen die getroffen zijn op het niveau van netwerk en besturingssysteem van onderliggende systemen.

Daarnaast is de webapplicatie security test onderdeel van het serviceniveau zilver. Hierbij simuleren wij een aanval op de geselecteerde webapplicatie(s) vanuit het gezichtspunt van zowel een niet-geautoriseerde gebruiker als een geautoriseerde gebruiker van de applicatie(s). In tegenstelling tot het serviceniveau goud zullen wij geen uitgebreide handmatige tests uitvoeren. Deze tests richten zich met name op veel voorkomende kwetsbaarheden en niet op specifieke kwetsbaarheden in de business logica van de applicatie (bijvoorbeeld specifieke tests om de autorisaties binnen de applicatie te misbruiken). We focussen met deze handmatige test telkens op een bepaald onderdeel van de applicatie.

Voor aanvragen via deze website is de scope van de test gelimiteerd. Wij komen graag bij u langs om de specifieke scope met u te bespreken. Neem hiervoor contact op via hackingasaservice@deloitte.nl.

Terug