1Security tests
2Bedrijfsinformatie
3Controle
4Bevestiging

1. Service Level Goud

Kies hieronder de aantallen security tests die u wilt laten uitvoeren

Meer informatie

Serviceniveau Goud

Het serviceniveau goud omvat een periodieke security test van de Internet-facing infrastructuur alsmede een uitgebreide webapplicatie security test. De periodieke security test van de Internet-facing infrastructuur omvat een test op onveilige software en services en op aanwezigheid van nieuwe systemen of services. Als onderdeel van onze werkzaamheden zullen wij kwetsbaarheden identificeren in beveiligingsmaatregelen die getroffen zijn op het niveau van netwerk en besturingssysteem van onderliggende systemen.

Daarnaast is de uitgebreide webapplicatie security test onderdeel van het serviceniveau goud. Hierbij simuleren wij een aanval op de geselecteerde webapplicaties vanuit het gezichtspunt van zowel een niet-geautoriseerde gebruiker als een geautoriseerde gebruiker van de applicaties. Deze test geeft inzicht in veel voorkomende applicatie kwetsbaarheden, zoals SQL-injectie, Cross-Site Scripting (XSS), input validatie en kwetsbare management interfaces, en kwetsbaarheden op het niveau van de business logica van de applicatie (bijvoorbeeld specifieke tests om de autorisaties binnen de applicatie te misbruiken).

Voor aanvragen via deze website is de scope van de test gelimiteerd. Wij komen graag bij u langs om de specifieke scope met u te bespreken. Neem hiervoor contact op via hackingasaservice@deloitte.nl.

Terug